اماری که از داخل و خارج کشور

در مورد حوادث بچه ها بخصوص در سطوح کودکستان و دبستان گزارش می شود موضوع را بی اندازه مهم و قابل توجه می سازد. عده ای خیال می کنند که با وارد شدن بچه ها به محدوده مدرسه، آنها در ایمنی کامل خواهند بود و هیچ خطری آنها را تهدید نمی کند، در صورتی که استعداد ایجاد حوادث و سانحه در محدوده مدارس بعلت محدودیت جا، تراکم بچه ها و بازیگوشی آنها بمراتب بیشتر از خانه بوده و کمتر مدرسه ایست که هر روز یا هر هفته حادثه ای کوچک یا بزرگ را تجربه نکند.

پدران و مادران عزیز می دانند که در خانه ای که بیش از یک بچه وجود دارد کنترل فرزندان مشکل است و نیاز به انضباط و فرماندهی درست می باشد. تنها در این صورت است كه می توان محیطی نسبتا آرام و خالی از حادثه را در خانه ایجاد کرد. بازیگوشی و شیطنت در خمیره ذاتی یک طفل سالم است. در نتیجه کنترل صدها بچه قد و نیم قد در مدارس، امری مشكل و حایز اهمیت است.

شاید لازم باشد کلیه مدارس گزارشی ماهیانه از وضع ایمنی خود و حوادث و سوانحی که در آنها اتفاق می افتد با ذکر نوع حادثه و محل آن و نواقص موجود، به یک مرکز واحد (ترجیحا اداره آموزش و پرورش استان) دهند تا با تجزیه و تحلیل کلیه حوادث، نقاط ضعف و کانون های حادثه زا در مدارس کشف و در جهت جلوگیری از حوادث مشابه در جهت جلوگیری از حوادث مشابه اقدام مطلوب بعمل آید. آنچه در این مبحث بعنوان توصیه های ایمنی و نواقص پیشنهاد و یا عنوان می گردد دلیل بروجود همه آنها در مدارس نمی باشد، بلکه این مسوولین مدارس هستند که با مروری عمیق بر این توصیه ها باید اقدام عاجل در رفع اشکالات موجود بعمل آورند. برای مثال در برخی موارد ساختمان برای مدرسه ساخته نشده، بلکه شرایط دانش آموز و نیازهای محلی بر ساختمان مدرسه تحمیل شده در نتیجه این دانش آموزان هستند که می توانند تحت شرایط و عوامل نامطلوب محیطی از نظر نور، صدا، حرارت و هوا قرار گیرند.

توصیه های ایمنی در مورد ساختمان مدرسه

1-یکی از مهم ترین عوامل ایجاد حادثه در مدارس بخصوص در فصل زمستان که هوا مرطوب و زمین خیس است برق می باشد. آنچه مسلم است در کشورهای پیشرفته دنیا در اماکن عمومی، بخصوص مدارس از بالاترین استانداردهای ایمنی و سیم کشی برق در ساختمان استفاده می کنند و نکاتی بنیادی در ساختمان مدرسه از نظر برق رعایت می گردد که کوچکترین نقطه ضعف برای ایجاد خطر باقی نمی ماند. مشکل اصلی ما ساختمان های قدیمی است که بعضی از آنها با کوچکترین لرزش یک زله از هم می پاشند. توصیه های کلی در این زمینه بشرح ذیل می باشد:

  • میزان برق مصرفی مدرسه باید محاسبه و در جهت نصب کنتورهای مناسب اقدام لازم بعمل آید.
  • کلیه سیم کشی های مدرسه بوسیله یک متخصص، محاسبه و از نوع مناسب انتخاب و در لوله های فولادی بطور زیرکار نصب گردند.
  • کلیه کلیدها و پریزها بطور ماهیانه بازرسی گردیده و برای پریزها روپوش مخصوص ایمنی در نظر گرفته شود و یا از نوعی انتخاب گردند که اطفال نتوانند براحتی میخ بوسیله ، میله فی و یا چیز دیگری در آن فرو کنند.

برگرفته از کتاب مدرسه ایمن و شاد

راهکار داشتن مدرسه شاد تر

مدرسه ایمن

مدرسه با امنیت

مدرسه ,مدارس ,های ,ساختمان ,ایمنی ,حوادث ,و یا ,بچه ها ,توصیه های ,در مدارس ,در جهت

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

زیرنویس ها simorgherkhial okaliptoost ehsasenab بهار و پاییز درس یازده راه تنددرستی معرفی کیف و کوله پشتی مرجع به روز اطلاعات سینما و تلویزیون متن آهنگ قدیمی همراه دانشجو